مدیر سیستم
  نشست علمی در خصوص مرکز تحقیقات سرطان
اضافه شده توسط :  مدیر سیستم      در تاریخ : 1394/03/18
ارسال این مطلب برای ایمیل دوستان :

این نشست  با حضور دکتر پرداختی، دکتر اسکندری، دکتر دبيری، دکتر پريرخ، دکتر فارسی‌نژاد و دکتر ترک‌زاده به منظور همکاری مشترک برای Technology Transfer در زمينه سلول‌های بنيادی و درمان سرطان برگزار شد.

معاون تحقیقات وفناوری دانشگاه  در این نشست درباره مرکز تحقيقات سرطان که در چهار شاخه ثبت، پيش‌گيری و تشخيص و درمان راه اندازی شده است، توضيحاتی ارائه داد.

همچنین اساتید شرکت کننده در این نشست علمی درباره تکنيک‌هايی که در تحقيقات علمی برای درمان سرطان انجام داده‌اند، مطالبی بیان کردند.

این استاد دانشگاه آمریکا نیز  استفاده از اين تکنيک‌ها را بسيار جالب توجه دانست و ابراز اميدواری کرد: بسياری از اين تکنيک‌ها  را بتوان در درمان سرطان استفاده  کرد.

دکتر قدوسی ادامه داد: تمايل بسياری برای همکاری با دانشگاه کرمان برای برگزاری کارگاه‌ها و سمينارهای علمی، عقد تفاهم‌نامه همکاری و همچنين انجام پروژه‌های مشترک و راهنمايی پايان‌نامه‌های تحقيقاتی دارد.

لازم به ذکر است دکتر قدوسی متخصص پاتولوژی است.