مدیر سیستم
  برگزاری مینی سمپوزیوم سرطان
اضافه شده توسط :  مدیر سیستم      در تاریخ : 1394/03/18
ارسال این مطلب برای ایمیل دوستان :

برگزاری مینی سمپوزیوم سرطان با حضور پروفسورpawelek از دانشگاه yale امریکا و دکتر فریس فراستی از دانشگاه kansas امریکا

در این مینی سمپوزیوم  پروفسور جان پاولک (
john powelek ) از دانشگاه یل آمریکا ( yale ) و دکتر فریس فراستی ( faris farassati ) از دانشگاه کانزاس آمریکا (kanzas ) سخنرانی کردند.

از جمله اهداف برگزاری این مینی سمپوزیوم برقراری ارتباط بین المللی بویژه تبادل دانشجو و استاد میان سه دانشگاه ییل، کانزاس و دانشگاه کرمان و انجام طرح های مشترک است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه، دکتر "فریس فراستی" در حاشیه سمینار یک روزه "مروری بر سرطان و ایمونولوژی تومور"، در گفت و گو با خبرنگار وب دا افزود: خوشبختانه امروز پیشرفت های زیادی در زمینه تشخیص زودتر بیماری سرطان در دنیا در حال انجام است.وی اظهار کرد: به نظرمی رسد تا 10سال آینده گروه های جدیدی از داروهای ضد سرطان که قسمتی از این داروها در حوزه ژن درمانی هستند،در دسترس جامعه جهانی قرار گیرد.

دکتر فراستی، بیان کرد: ایران در زمینه تشخیص بیماری سرطان قبل از پیشرفت کردن بیماری اقدامات موثری را انجام داده است.

وی اظهار داشت: همچنین آگاهی‌های جامعه در زمینه پشگیری از بروز سرطان خوب اس

این استاد دانشگاه کانزاس آمریکا در ادامه به افتخارات دانشگاه علوم پزشکی کرمان در زمینه‌های تحقیقاتی و پژوهشی اشاره کرد و گفت: از صمیم قلب خوشحال هستم که این پیشرفت ها رامی بینم.